Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!

Retourneren

Niet tevreden met je aankoop? Geen probleem, dat kan gebeuren.

 

Je hebt 30 dagen om je retour naar ons terug te sturen, dat kan naar onderstaand adres. Let er hierbij op dat je jouw naam en ordernummer duidelijk vermeld, dit kan ook door de pakbon weer mee terug te sturen. We vinden het fijn om de reden van retour te weten, dit zodat we met deze feedback ons aanbod zo goed mogelijk kunnen aanpassen aan de wensen van onze klanten.

Baseballjackets
T.a.v. retouren
Noppenstraat 42
2136 AJ ZWAANSHOEK

Alleen artikelen die onbeschadigd, niet gedragen of gewassen en in de originele verpakking worden teruggestuurd worden als retour verwerkt.

De kosten voor het retour sturen van je zending zijn voor eigen rekening. We adviseren om de retourzending met track & trace te versturen, zodat je altijd een bewijs van verzenden hebt (mocht je retour onverhoopt kwijtraken bij de koeriersdienst).

Na ontvangst van je retourmelding wordt het aankoopbedrag zo snel mogelijk (maar uiterlijk binnen 5 werkdagen) teruggestort op de rekening welke gebruikt is bij het plaatsen van de bestelling.

Helaas kunnen niet identificeerbare retourzendingen (zonder gegevens toegevoegd) niet behandeld worden.

Artikel ruilen
Wil je een artikel omruilen voor een andere maat? Ook geen probleem, geef dit duidelijk aan tijdens je retourzending en we gaan dit voor je verzorgen.

Heb je nog vragen? We helpen je graag verder, mail ons op info@baseballjackets.nl of bel naar 023 205 2323.

Waar ben je naar op zoek

Winkelmandje